Blog

ANKARA'DA YAŞAYAN DERNEĞE ÜYE OLMAMIŞ EVLENEN, YENİ EVLENEN KÖYLÜLERİMİZİN ZAMAN GEÇİRMEDEN ÜYE OLMAYA BEKLİYORUZ

06.07.2011 03:12

Belenli Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ankara'da yaşayan köylülerinden, bu zamana kadar köy derneğine üye olmamış, evlenen, ve yeni evlenen köylülerimizi vakit geçirmeden, dernek yönetimine başvurarak, Köy Derneğine üye kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Bu konunun önemini anlayamamış olsa gerek, bu zamana kadar sürüncemede kalmıştır. Ankara'da yaşayan köylülerimizin evlenen, yeni evlenen çocuklarını uyararak derneğe üye olmaları konusunda dernek yönetimine yardımcı olmalarını bekliyoruz. Belenli Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin köyümüz için yaptığı her türlü hizmetten sadece dernek üyeleri faydalanmıyor. Dernek üyesi olanda, olmayanda köyümüz için, yapılan her türlü  hizmetten herkes faydalanıyor. Bu nedenle, derneğe üye olmayan köylülerimiz, üye olanların haklarını yimiş olmuyorlarmı? Bu konuda Melanlıyım diyen köyünü seven herkesin hiç kimseye haksızlık yapma hakkı vermez. Köyünü seven haktan hukuktan ayrılmadan, bir an önce köy derneğine üye olmaya çağrıyoruz. Ankara'da yaşayan köylülerimizin derneğe üye olma konusunda daha fazla duyarlılık göstermelerini, çocuklarının evlenikten sonra,  köy derneğine üye olmaları konusunda uyarıda bulunmaları, köyümüzün birlik ve beraberliği açısından çok önemlidir. Bu konuda bütün köylülerimizi dernek yönetimine yardımcı olmaya çağrıyoruz. Dernek yönetimi olarak bu konunun takipçisi olacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın, her konuda köylülerimizden destek bekliyoruz.  

ANKARA- İSTANBUL GİBİ BÜYÜK ŞEHİRLERDE, DERNEK LOKALİ VE MERKEZLERİ AÇILMASI

06.07.2011 03:08

 

Ankara-İstanbul Melanlıların çoğunluğunun yaşadığı büyük şehirler, bu şehirlerde yaşayan Melanlıların çoğunluğu eş, dost ve akraba ziyareti dışında, birbirlerini düğün ve bayramlar da ancak görebiliyorlar, bu ne kadar acı bir durumdur. Ankara-İstanbul'da yaşayan genç nesilin yüzde kaçı birbirlerini tanıyorlar? birbirinden kopuk yetişen ve birbirlerini tanımayan bu Melanlı genç nesle yepılabilecek en büyük haksızlıktır. Bu haksızlık yıllardır yapılıyor ve halen inatla yapılmaya devam ediyor. Ankara-İstanbul'da yaşayan bizlerin, bu sorunu ortadan kaldırmamızın en iyi yolunun, başka köylerin yaptığı gibi, köy derneğinin önceliğinde. Ankara-İstanbul'da Melanlıları buluşturacak ve gençleri bir araya getirip, tenışıp kaynaştıracak, dernek lokali veya dernek merkezleri açmak. Bu güne kadar yapılması gecikmiş, dernek lokali veya dernek merkezinin , bundan sonra zaman geçirilmeden açılması, yapılması gereken birinci önceliği olan en önemli konudur.

BELENLİ KÖYÜ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE ÜYE OLMANIN ÖNEMİ

06.07.2011 03:03

Belenli Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni yönetimi olarak, yapacağımız her konudaki  çalışmalardan üyelerimizi haberdar etmek, her konuda görüş alışverişi içinde olmak amacımızdır. Ankara'da yaşayan köylülerimizin yeni dernek yönetimine her konuda destek olacağından kuşkumuz yoktur. Yeni dönemde dernek üyelerinden beklentimiz üye aidatlarını zamanında yatırmaları konusunda çok duyarlı olmalarıdır. Bu konuda Ankara'daki köylülerimizin gereken hassasiyeti göstereceklerinden kuşkumuz yoktur. Fakat yinede dernek yönetimi olarak adidatlarını zamanında yatırmayan geciktiren üyelerimizin olduğunu görmek, bizlerin köyümüz için yapacağımız çalışmalarda maddi yönden çok güç duruma düşürmektedir. Amacımız yeni dönemde aidatların zamanında ve eksiksiz toplanması konusunda. dernek yönetiminin aramasına fırsat vermeden, dernek üyesi köylülerimizin dernek banka hesap numaralarına veya elden zamanında aidatlarını yatırarak dernek yönetimine yardımcı olmalarını bekliyoruz. 

İlk Blog

30.06.2011 22:14

Yeni blog'umuz bugün oluşturuldu. Buraya odaklanın ve sizi bilgilendirmek için çalışalım. RSS feed sayesinde, bu blogda yeni mesajları okuyabilirsiniz.

KÖYÜMÜZ İÇİN NE YAPILSA AZDIR

KÖYÜMÜZ İÇİN NE YAPILSA AZDIR

06.07.2011 03:05
  Belenli Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yapacağı çalışmalarının her aşamasını dernek üyeleri ve köylülerimiz ile paylaşacaktır. Köyümüz için yapılacak çalışmalar konusunda her türlü önerileri ve desteğinizi bekliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde, Ankara-İstanbul'daki...

Blog

Bu bölüm boş.

Başlık: Blog

Yorum bulunamadı.

Yeni yorum

Blog

Liste boş.

Fotoğraflar: Blog

Resim galerisi boş.


ÇANKIRI-BAYRAMÖREN-ULU MELAN BELENLİ KÖYÜ WEB SİTESİ